Μία «Μάντισσα» στα Calling Tunes

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει την «Μάντισσα», το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που έγινε νούμερο ένα music video μέσα σε λίγες ώρες, ενώ ξεπέρασε τις πρώτες δύο ημέρες τα 750 χιλιάδες views!

Μία «Μάντισσα» στα Calling Tunes

Μία «Μάντισσα» στα Calling Tunes

08/06/2017 / Χωρίς σχόλια / Tags: calling tunes

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε ακούσει την «Μάντισσα», το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι που έγινε νούμερο ένα music video μέσα σε λίγες ώρες, ενώ ξεπέρασε τις πρώτες δύο ημέρες τα 750 χιλιάδες views! Στο video συμμετέχουν 25 κορίτσια χορεύτριες και μη, φίλες από παλιά. Η ίδια λέει για το τραγούδι: «Η Μάντισσα, στην ουσία, νιώθω ότι είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μου παιδί, και συγκεντρώνει -και ίσως σχολιάζει- όλα αυτά που είμαι εγώ και πως βλέπω τον κόσμο γύρω μου».

Η Μαρίνα γεννήθηκε στην Αθήνα από Σουδανό πατέρα και μητέρα Ελληνίδα αλλά μεγάλωσε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Με διαφορετικές πολιτισμικές επιρροές, σπούδασε πιάνο. Αργότερα φοιτά στην Αρχιτεκτονική και παράλληλα σπουδάζει θέατρο, μουσική και τραγούδι. Το 2009 εκπροσωπεί την Ελλάδα στην European Jazz Opera. Αποφοίτησε από το Berklee College of Music με πλήρη υποτροφία κι εξειδίκευση στην ενορχήστρωση και παραγωγή. Εκεί συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής, κάτι που συνεχίστηκε και μετά την επιστροφή της. Το 2016 με την δική της εκδοχή στις «Κούπες (Θα Σπάσω Κούπες)» κατάφερε πάλι να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Η «Μάντισσα» τώρα και στα Calling Tunes. Το τραγούδι που θέλεις να ακούν όλοι όσοι σε καλούν.

 

 

 

 

GO